مراحل انجام سئو سایت به چه صورت است؟

مراحل انجام سئو سایت به چه صورت است؟

مراحل انجام سئو سایت به چه صورت است؟

Blog Article

1- تحقیق کلمه کلیدی (تحقیق انتخاب واژه کلیدی)

این مرحله یکی از حیاتی‌ترین بخش‌های فرآیند بهینه‌سازی موتورهای جستجو است. با تحقیق کلمه کلیدی، به دنبال شناسایی واژگان کلیدی مرتبط برای وب‌سایت خود هستید. تحقیق کلمات کلیدی نیازمند به ابزارهای جستجوی کلمات کلیدی است که می‌توانند به شما کمک کنند تا واژه‌های مناسب برای وب‌سایت خود را پیدا کنید. وقتی یک تحقیق واژه کلیدی انجام می‌دهید، باید با یک واژه کلیدی اصلی یا واژگان اساسی شروع کنید. امروزه ابزارهای رایگان و اشتراکی مختلفی برای تحقیق واژگان کلیدی در دسترس است. در زمان انجام تحقیق واژه کلیدی، چند نکته را باید به خاطر داشته باشید:

- با واژگان کلیدی طولانی (طولانی-دم) و رقابت کم شروع کنید: این روش، که کمتر در کشور ما استفاده می‌شود، یک استراتژی قدرتمند برای جذب ترافیک بیشتر به وب‌سایت است. واژگان کلیدی طولانی، با ترکیب سه واژه یا بیشتر، اغلب ترافیک جستجو را کاهش می‌دهند، اما به دلیل صحبت کردن در مورد یک موضوع خاص، معمولاً نرخ تبدیل بالاتر و تعداد بالاتری کلیک دارند و همچنین به دست گرفتن رتبه مناسب برای آنها نسبت به واژگان دشوارتر است.

- برای دریافت ایده‌های بیشتر از تکمیل خودکار گوگل (Google Auto Complete) استفاده کنید: این یک ابزار کمکی گوگل است که به افراد در یافتن عبارت مورد نظرشان کمک می‌کند. در هنگام جستجو در گوگل، گوگل لیست ادامه متن را نمایش می‌دهد که شامل ادامه متن است که می‌خواهید تایپ کنید و همچنین پیشنهادات را ارائه می‌دهد. پرس و جوهای مشاهده شده بر اساس جستجوهای دیگر کاربران و همچنین محتوای ایندکس شده توسط گوگل در سایت‌های مختلف است.

2-بهینه‌سازی تگ‌های عنوان

وقتی سایت شما در نتایج جستجو ظاهر می‌شود، عنوان اولین چیزی است که افراد مشاهده می‌کنند.

بنابراین بسیار مهم است که عناوین شما مختصر و قابل درک باشند و توضیحات بیشتر را در متای خود قرار دهید. پس از انجام تحقیق کلمه کلیدی خود، تگ عنوان به عنوان مهم‌ترین مکان برای قرار دادن بهترین کلمات کلیدی شما محسوب می‌شود. بر اساس تحقیقات Moz، بهترین کلمات کلیدی شما ممکن است در ابتدای عنوان برای رتبه‌بندی موتورهای جستجو مفید باشد. با این حال، از استفاده بیش از حد کلمات کلیدی یا هر چیز دیگری که به خوانایی عنوان ضربه بزند، خودداری کنید. همچنین، برای نمایش در گوگل، سعی کنید تعداد کاراکترهای عنوان زیر ۶۰ باشد و مطمئن شوید که هر صفحه دارای یک عنوان منحصر به فرد است و محتوا تکراری نباشد.

 

3-ایجاد عنوان‌های متای مرتبط

پس از عنوان، توضیح متا اولین چیزی است که افراد هنگام بازدید از محتوای شما در نتایج جستجوی گوگل (به طور مستقیم زیر URL صفحه) مشاهده می‌کنند.

در سال ۲۰۰۹، گوگل اعلام کرد که محتوای توضیحات متا یک عامل در الگوریتم رتبه‌بندی آن نیست و بسیاری از وبمستران بهینه‌سازی توضیحات متا را نادیده گرفتند. با این حال، رفتار کاربر بر روی الگوریتم رتبه بندی گوگل تأثیرگذار است. اگر وقت نگذارید توضیحات متای مرتبط و مختصر برای همه صفحات خود را نویسید، افراد تمایل نخواهند داشت که بر روی سایت شما در نتایج جستجو کلیک کنند. در نتیجه، نرخ کلیک پایین ممکن است باعث کاهش رتبه‌بندی شما شود. نوشتن یک توضیح متای خوب زمان‌بر است، اما منافع سئوی آن در درازمدت ارزشمند است هنگام انتشار صفحات جدید.

 

4- تجزیه و تحلیل رقبا

در این مرحله، شما می‌توانید با کسب ایده‌های خوب و تغییر در روش‌هایی که رقبا استفاده می‌کنند، مشتریان را به سمت خود هدایت کنید. تمام کسب و کارهای آنلاین باید به این مرحله توجه کنند و وبسایت‌های قدیمی و معتبر را به دقت بررسی کنند؛ زیرا آنها ایده‌های جذابی را اجرا کرده‌اند که بازدهی خوبی داشته است. بسیاری از متخصصان سئو این مرحله را نادیده می‌گیرند و به سراغ مرحله بعد می‌روند. اگر شما مبانی سئو را نمی‌دانید و چگونگی رتبه‌بندی وب سایت‌ها توسط گوگل را نمی‌شناسید، بررسی دقیق و ارزیابی وبسایت مشکلی است.

 

5- بهینه‌سازی سئو داخلی (On-Page SEO)

گوگل هوشمندتر شده است و تنها اضافه کردن محتوای غنی از کلمات کلیدی، پس از بروزرسانی الگوریتم‌ها به شما در کسب رتبه اول کمک نخواهد کرد. نکات و فاکتورهای سئو داخلی که باید رعایت شود عبارتند از:

- نوشتن محتوای مفید و با ارزش به جای اضافه کردن تنها کلمات کلیدی؛

- توجه به ساختار سایت و ساختار URL؛

- اطمینان از سرعت بارگذاری سایت؛

- اطمینان از دوستانه بودن نسخه موبایل سایت؛

- به روز نگه داشتن محتوا.

 

6- بهینه‌سازی سئو خارجی (Off-Page Optimization)

لینک‌ها برای رتبه بندی و اعتماد بسیار مهم هستند. اما باید به گونه‌ای لینک‌ها را از وبسایت‌های معتبر در حوزه خود به دست آورید و فقط لینک‌های مرتبط با حوزه خود را استفاده کنید.

 

7- بهینه‌سازی URL‌های کاربرپسند

هنگام طراحی URL خود، همیشه باید به ذهن داشته باشید که چگونه می‌توانید URL‌هایتان را برای موتورهای جستجو و کاربران بهینه کنید. در صورتی که URL‌های شما شفاف و شامل کلمات مناسب باشند، گوگل و کاربران قادر خواهند بود آن‌ها را به خوبی درک کنند. برای ایجاد یک URL مناسب، توصیه می‌شود تا مطالب خود را با استفاده از چند کلمه به صورت خلاصه در URL قرار دهید؛ این کار باعث جذابیت بیشتر صفحه شما برای کاربران و قابلیت درک آن توسط گوگل می‌شود. البته توجه کنید که استفاده از کلمات کلیدی در URL مفید است، اما حواستان باشد که از آن‌ها به‌طور نامناسب استفاده نشود؛ زیرا باعث می‌شود سایت شما به عنوان اسپم شناخته شود.

 

8- بهره‌گیری از ویژگی Alt برای تصاویر

با توجه به اینکه جستجوهای تصویری جزء اصلی خدمات گوگل است، اهمیت استفاده بهینه از تصاویر شما برای درک گوگل بسیار زیاد است. با استفاده از متن Alt، هر تصویر منتشر شده بر روی وب‌سایت شما به‌طور دقیق و مختصر توصیف می‌شود؛ زیرا چرا که گوگل قادر به دیدن تصاویر نیست، شما باید از متن Alt برای انتقال مفاهیم استفاده کنید. با دقت به ویژگی Alt در تصاویر خود، فرصت بیشتری برای نمایش در نتایج جستجوی تصویری گوگل خواهید داشت.

 

9- لینک دادن به وب‌سایت‌های مرتبط

ارتباط دادن لینک به وب‌سایت‌های خارجی مرتبط یک روش فوق‌العاده برای فراهم کردن زمینه‌ای گسترده‌تر برای محتوای شما است. این کار به ایجاد تجربه مثبت برای کاربران شما کمک می‌کند و از سوی گوگل نیز تحسین می‌شود

 مشاهده صفحه اصلی محتوایار

Report this page